Unelma-juhla <3

Unelma-projektia juhlistettiin Aula-työkodissa pidetyssä Unelmajuhlassa. Tilaisuudessa taidetyynyliinat luovutettiin arvokkain menoin lahjansaajille. Myös taiteilijoidemme läheiset olivat saapuneet juhlimaan kanssamme.

Koko päivä oli meille pelkää päivänpaisetta. Aula-työkodin leipurit olivat taas kerran loihtineet upeat herkut ja ruokasali oli laitettu juhlakuntoon.

Parasta päivässä olivat kuitenkin suoraan sydänmestä esitetyt puheenvuorot. Projektimme taiteilijat pääsivät yleisön edessä kertomaan unelmistaan ja teostensa sanomasta. Myös lahjansaajat kertoivat, mitä ajatuksia yllättävä huomionosoitus heissä herätti.

Kilistelimme kepeästi maljoja, mutta samalla tunsimme olevamme koko projektin ytimessä: Oli syntynyt aitoja kohtaamisia taiteen äärellä. Äänessä ja estraadilla olivat tekijät itse. Oli toteutunut se, mistä me projektin vetäjät aloittaessamme unelmoimme.

Kiitos teille kaikille <3

#sanoma #Pehmeätaide #osallisuus #lahja #yhteisötaide #käsityöaktivismi #Tyynyliina #Unelmaprojekti #Aulatyökoti

SOFTARTIVISTIT
Recommanded Reading
Tagit
No tags yet.