Kansanedustajille (v)aatteet

Heti aamusta olimme aktivismin ja vallan ytimessä: Iskulauseita t-paidoissa! Esityspaikkana Eduskunnan kirjasto. Unelma-projektiryhmämme vieraili hakemassa innoitusta Erilainen tulevaisuus – Helsingin kuvataidelukiolaisten tulkintoja arvoista -näyttelyssä.

Helsingin kuvataidelukion oppilaat olivat kevään ja syksyn 2016 kursseillaan tutkineet Wäinö Aaltosen veistossarjaa sekä Työn ja tulevaisuuden ilmentämiä arvoja. Tuloksena on moniäänisiä taiteellisia tulkintoja siitä, miten itsenäisyyden alkuvuosien arvot näyttäytyvät vuosituhannen vaihteessa syntyneille nuorille.

Näyttelyn pääosassa on installaatio, jonka 200 t-paitaa lahjoitetaan näyttelyn päätteeksi suomalaisille päättäjille. Hieno idea ja toteutus!

#Aulatyökoti #Eduskunta #kankaanpaino #iskulause #craftivismi #Unelmaprojekti

SOFTARTIVISTIT
Recommanded Reading
Tagit
No tags yet.