Ihana, loistava & täydellinen

Mikä on sanomamme käsityöviestien reitillä? Se että käsityö voi ja saa olla ihanaa!

Jos maailma onkin välillä kova ja ruma, se ei muutu vain epäkohtia osoittamalla. Eikä kauneus ole turhuutta. Se on elinehto. Harmaa arki tarvitsee vastapainokseen sievää, söpöä, somaa, koristellista ja kimaltavaa. Käsityön avulla voi tehdä elämästä vähän parempaa, maailmasta vähän kauniimman. Me tarvitsemme sitä.

Käsityön asettaminen julkisesti kaupunkikuvaan esille on ele, joka puolustaa pehmeitä, humaaneja arvoja. Samaa viestiä julistaa käsitöiden tekeminen julkisesti; puistonpenkillä, junassa, bussissa, kahvilassa.

Suurkiitos ihananasta avusta Virpin taitavalle harjoittelijalle Johannalle!

Kun mietimme nimeä teoksellemme, mieleemme ei tullut mitään vaatimatonta. Työhän oli Loistava! Suorastaan hehkui iloa ja keltaista valoa. Se oli kaikessa runsaudessaan Täydellinen. Mutta ennen kaikkea se oli Ihana! Ihana tehdä ja ihana katsella. Aivan I-H-A-N-A.

#Ihana #kaunis #kaupunkitaide #sievä #loistava #täydellinen

SOFTARTIVISTIT
Recommanded Reading
Tagit
No tags yet.